Integritetspolicy & reklam

Detta inlägg behandlar Storstadsguide.se’s integritetspolicy och användandet av reklam. Vi vill att du ska känna dig säker på ursprunget av informationen i våra inlägg samt när du browsar och interagerar med vår sida. I första stycket (Integritetspolicy) går vi igenom hur vi samlar information till sidan och i det andra stycket (Reklam & affiliatemarknadsföring) går vi igenom vilken typ av reklam vi använder oss av för att finansiera vår verksamhet.

Integritetspolicy

All information som du läser på Storstadsguide.se är skriven och editerad av oss, ingen annan! Vi driver denna sida av en enkel anledning, vi älskar att resa och upptäcka nya platser och vi vill försöka hjälpa andra att ha en så bra erfarenhet under sina egna resor också. Hotellen som vi valt ut baseras dels på våra egna erfarenheter och platser vi bott. Vi rekommenderar även vissa hotell vi inte själva bott på och i dessa fall genomför vi en grundlig efterforskning från en rad olika källor.

Reklam & affiliatemarknadsföring

Vi vill inte ta betalt av dig som läsare för att ta del av innehållet på sidan men tyvärr bär det en viss kostnad att driva och underhålla en hemsida. Därför har vi valt att använda oss av affiliatemarknadsföring som ett sätt att finansiera vårt arbete. I kort innebär affiliatemarknadsföring att vi förhandlar med annonsörer som visar reklam på sidan. När du klickar på en annons och genomför ett köp delar annonsören en del av sin intäkt med oss. Det fina med denna modell är att annonsören erbjuder samma procentuella ersättning till oss oavsett vilket hotell eller vilken hotellkedja vi rekommenderar. Detta gör att du kan lita på att de hotell vi valt att marknadsföra blivit valda baserad på merit, inte p.g.a att vår ersättning ser annorlunda ut för det hotellet kontra något annat.

Vi hoppas att du känner dig trygg med denna information och att du fortsätter att besöka vår sida när du är ute efter hotellguider för din nästa resa!